NIBE Toplotne Pumpe

Kreirajte kompletan nivo komforta u Vašem domu
sa Nibe toplotnim pumpama

Iskoristite toplotu

Uz NIBE toplotnu pumpu, možete hladiti, grijati, ventilirati i osigurati toplu vodu za vaš dom. Iskorištavanjem obnovljive energije iz prirode, možete smanjiti svoje račune za grijanje i svoj utjecaj na okoliš.

Geotermalne

TOPLOTNE PUMPE

ISKORISTITE TOPLOTU

Toplota iz geotermalnih izvora je solarna energija koja je spremljena duboko u zemlji, na dnu jezera ili nekoliko metara ispod površine zemlje. Uz NIBE geotermalnu toplotnu pumpu možete grijati i osigurati toplu vodu za svoj dom i hladiti ga tokom vrućih ljetnih dana. Ovaj obnovljivi izvor energije smanjuje vaše račune za energiju i stvara savršen nivo komfora za vaš dom – i smanjuje vaš utjecaj na okoliš u ovoj pogodbi.

Zrak-Voda

TOPLOTNE PUMPE

GRIJTE SVOJ DOM SA BESPLATNIM VANJSKIM ZRAKOM.

Uz NIBE zrak pumpu za grijanje, možete održati svoj dom toplotom tokom zime i osigurati toplu vodu tokom cijele godine. Korištenjem energije iz vanjskog zraka, možete smanjiti svoje račune za energiju na ekološki način, a istovremeno stvoriti savršen nivo komfora za svoj dom.

TOPLOTNE PUMPE

Rekuperatorskog tipa

NEKA VAŠ DOM DIŠE
Pomoću NIBE toplotne pumpe rekuperatorskog tipa možete jednostavno i efikasno grijati, ventilirati i dovoditi toplu vodu u svoj dom. Stvorite savršenu razinu komfora u vašem domu ponovo koristeći energiju iz toplog unutrašnjeg zraka dok on prolazi kroz vaš ventilacijski sistem.

Asortiman proizvoda

NIBE BROŠURA